VadeVi
Castelldefels va acollir els millors productes de la terra amb el Parc a taula

La Plaça de les Palmeres del Passeig Marítim de Castelldefels va ser l’escenari, dissabte 23 de juliol, de la cinquena edició del Mercat del programa el Parc a Taula de la Diputació de Barcelona. El mercat va comptar amb representants de productors i cellers dels parcs de la Serralada Litoral, Garraf i Sant Llorenç del Munt i l’Obac que van donar a conèixer els seus productes més representatius.

Concretament, hi van ser representats els vins i caves dels cellers Can Ramon i Grau Doria, productes de Can Pere de la Plana, Masia la Fassina, cansaladeria Aurora Tarés i l’Associació de productors de préssec de l’Ordal, tots ells del Parc del Garraf. També hi eren Casanovas Cansaladers del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i Formatges Can Pujol i La Cleda del Parc de la Serralada Litoral, a més dels cellers Quim Batlle i Serralada de Marina, també del Parc de la Serralada Litoral.

El Parc a taula és un programa cultural, promogut per la Diputació de Barcelona, que vol contribuir a la valorització dels productes enogastronòmics locals de qualitat, que contribueixen a establir una economia basada en el propi territori, la seva identitat i un paisatge de qualitat mitjançant la col laboració amb els restauradors, allotjaments, productors i elaboradors de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.

Dins el marc del mercat, la tercera tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Foment de l’Ocupació, Comerç i Turisme de Castelldefels, Margarita Manzano, va presidir l’acte de l’atorgament de la Carta de Compromís del programa Parc a taula 2011 a les empreses dels Parcs del Garraf, Olèrdola i Foix que també participen en aquest projecte.

El programa es va iniciar l’any 2001 al Parc del Garraf i al d’Olèrdola, en el marc del programa cultural Viu el Parc i s’ha estès durant aquests anys al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, des del 2005; al Parc del Foix, des del 2007; i al Parc de la Serralada Litoral, des del 2008. Es preveu que aviat arribi també al Parc del Castell de Montesquiu i al Parc Natural del Montseny.


PARC A TAULA 2011 A CASTELLDEFELS FOTO: DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa