Castellroig comença l’any amb Gospel

Diumenge 22 de gener al migdia, la Coral Laroc de Vilafranca del Penedès actuarà a la masia de la familia Sabaté i Coca a Subirats

El celler Castellroig, a la masia de la familia Sabaté i Coca Foto: Castellroig

Com a primera activitat enoturística de l’any i aprofitant l’entorn que presenta la cava de la família Sabaté i Coca, la Coral Laroc de Vilafranca del Penedès ofereix un concert únic de Gospel.

Un any més Castellroig obre les portes de la masia per oferir les seves jornades enoturístiques. Una diversitat d’activitats molt atractives que tenen com objectiu no només donar a conèixer el complex procés d’elaboració d’aquest vins, sinó també per passejar pels terrers, endinsar-se en el museu privat de la família i tastar amb tranquil·litat els exquisits sabors dels seus vins i caves.

Les activitats s’enceten aquest diumenge 22 de gener a les 13h del migdia, quan la Coral Laroc de Vilafranca del Penedès, que al llarg del matí haurà estat realitzant un taller amb el reconegut director Moisès Sala de “The Gospel viu Choir”, oferirà un petit concert de música gospel a les caves.

Un curiós maridatge de dos elements que tenen molt més punts en comú del que sembla, ja que com diu el propi Marcel Sabaté, l’enòleg del celler “tan la música com el vi són fruïts d’un conjunt de components combinats amb harmonia, tècnica i molt bon gust”

S’ha de reservar les places al telèfon 93. 891.19.27 o bé a info@castellroig.com

Nou comentari