Catalan Wines USA és el servei d’ACC1Ó orientat a petites i mitjans cellers per facilitar-los el procés d’exportació al mercat nord-americà. Aquesta inicativa apareix en un moment on tohom sembla tenir clar que la internacionalització és una de les millors eines per afrontar la crisi i mirar al futur amb optimisme. En aquest mateix diari, VADEVI.cat, els candidats a la presidència de la Generalitat de tots els partits defensaven la necessitat de potenciarels mercats exteriors. El 129 president, Artur Mas, escrivia: “Les indústries del vi i del cava a Catalunya són clau en el nostre país. La nostra indústria agroalimentària en general constitueix un dels primers sectors exportadors i porta la marca del nostre país a tot el món”.

Gràcies a Catalan Wines USA, els elaboradors disposen des del primer dia del seu producte en un magatzem dels Estats Units, amb la qual cosa poden servir directament a distribuïdors, minoristes i restaurants sense necessitat de disposar d’importador.

La plataforma també disposa del web www.catalanwinesusa.com, on els cellers poden presentar els seus productes i donar-los a conèixer al mercat nord-americà. La tasca comercial és liderada en destí per l’oficina d’ACC1Ó a Miami (Florida) i compta amb un calendari d’accions de promoció a diferents punts del país d’Obama durant el 2010 i 2011.

Alguns dels 10 cellers que actualment són membres de la plataforma ja han tancat acords amb importadors i distribuïdors nord-americans. Els cellers participants pertanyen a 7 Denominacions d’Origen diferents (Cava, Penedès, Priorat, Montsant, Conca de Barberà, Tarragona i Catalunya) i són les següents: Agrícola Falset-Marçà, Bodegas Bellod, Canals i Munné, DG Viticultors, El Xamfrà, Finca Viladellops, Mas Rodó, Mascaró, Mayol Viticultors i Vins Padró.


CATALAN WINES USA ORGANITZA ACTIVITATS PER A DONAR A CONÈIXER ELS VINS CATALANS A EUA FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa