VadeVi
Catalunya participa en la reunió a Toledo de l’AREV

Jordi Bort, director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), en representació de Catalunya, participa aquest cap de setmana en la XIX Sessió Plenària i el XXVI Consell Internacional de l’Assemblea de les Regions Europees Vitícoles (AREV), que té lloc els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig a Toledo.

En el decurs de la reunió es tractarà dels projectes iniciats per l’AREV en relació amb la reforma de l’Organització Comuna de Mercat (OCM) del Vi i seran elegits diversos càrrecs de la mateixa AREV i del Consell Europeu Professional del Vi (CEPV). El discurs inicial de benvinguda anirà a càrrec del president de Castella-la Manxa, José María Barreda.

A més, aquest Consell Internacional aprovarà diversos informes interns de l’AREV, el balanç de l’any 2010 i el pressupost del 2011.

L’AREV reuneix 75 regions, entre elles Catalunya, productores de vi de 19 estats europeus, i entre les seves funcions principals està la intervenció davant de totes les institucions i instàncies encarregades de la política vitivinícola europea o mundial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa