VadeVi
Catalunyam! va comercialitzar 350.000 quilos de productes agraris de proximitat

L’Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra (ACPACT) ha presentat la segona campanya de promoció del projecte Catalunyam! en els mercats municipals mitjançant el qual es comercialitzen sota una única marca de productes agraris catalans de qualitat i de proximitat. A la presentació de l’acte també s’ha valorat la implantació del projecte Catalunyam! des del seu inici, així com el fet que l’any 2010 es van comercialitzar 350.000 quilos de productes agraris de proximitat.

Catalunyam!, impulsada per l’Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra, formada per Unió de Pagesos, Associació de Mercats Municipals de Catalunya i Confederació de Comerç de Catalunya, és l’única que comercialitza productes agroalimentaris de qualitat i que assegura que són produïts i elaborats per la pagesia professional.

Els objectius amb els quals va ser desenvolupada la marca inclouen aportar un valor afegit al producte de qualitat català, promoure el producte de proximitat com un canal de distribució sostenible, aconseguir un preu just i un termini de pagament raonable per al productor, un preu estable per al venedor i un producte de qualitat, sostenible i a un preu just per al consumidor.

La marca Catalunyam! es distribueix a través dels mercats municipals i botigues tradicionals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Fins ara, els productes que es venen sota la marca són clementines i taronges de les Terres de l’Ebre; fruita dolça de la plana de Lleida, l’Empordà, la Ribera d’Ebre i Alt Penedès; productes d’horta de les Terres de l’Ebre, comarques de Lleida, Maresme i el Prat de Llobregat; fruita seca del Camp de Tarragona, Lleida i Terres de l’Ebre; oli d’oliva verge extra de la Ribera d’Ebre (DOP Siurana i certificat de producció integrada), mel de la plana de Lleida i conill de Banyoles.

El calendari de promocions de la marca Catalunyam! que es durà a terme als mercats catalans fins al mes de març.

25-26 gener: Mercat de la Llibertat de Barcelona
28-29 gener: Mercat de l’Abaceria de Barcelona
1-2 febrer: Mercat de Sant Antoni de Barcelona
4-5 febrer: Mercat Tres Torres de Barcelona
8-9 febrer: Mercat de Sans de Barcelona
11-12 febrer: Mercat de Sarrià de Barcelona
15-16 febrer: Mercat Fort Pienc de Barcelona
18-19 febrer: Mercat Felip II de Barcelona
22-23 febrer: Mercat de Canyelles de Barcelona
25-26 febrer: Mercat Vall d’Hebron de Barcelona
1-2 març: Mercat de Sant Andreu
4-5 març: Mercagavà de Gavà
8-9 març: Mercat de la Independència de Terrassa
11-12 març: Mercat de les Planes de Sant Joan Despí
15-16 març: Mercat de Ripollet
18-19 març: Mercat de Mataró
22-23 març: Mercat d’Arenys de Mar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa