Catavins 2011 arriba amb una interessant novetat: el concurs Catavins. Es tracta d’un concurs de vins que completarà l’oferta de la fira en aquest sentit, que ja comptava des de l’any passat amb la presentació dels vins guanyadors del concurs Vinya-Celler-Masia. Així doncs, Catavins 2011 comptarà amb tots dos concursos, l’un escollit per la crítica i l’altra pel públic.

La primera edició del concurs Catavins comptarà amb la participació dels vins dels diversos expositors participants a la fira. Tots ells tenen la possibilitat de presentar els seus millors productes davant l’avaluació d’un jurat professional, format per prestigiosos sommeliers i enòlegs com David Martínez (restaurant El Velero, de Sitges), Juan Manuel Gonzalvo (enòleg), Rafel Sabadí (restaurant El Roser 2, de l’Escala), Àngel Garcia-Petit (enòleg) i Rafa Blanco (restaurant La Terrassa del Museu, de Terrassa).

Mitjançant diverses rondes de tast a cegues, els membres del jurat aniran escollint els millors vins en vuit categories diferenciades: negre jove, negre criança, blanc jove, blanc criança, rosat, cava blanc, cava rosat i vi dolç. Els tres vins més ben valorats de tots els que s’hagin presentat rebran un premi especial: la seva inclusió directa a la carta de diversos restaurants del prestigiós col·lectiu de restaurants Cuina Vallès.

D’altra banda, després de l’èxit de l’any passat, torna a Catavins el concurs de vins de producció pròpia Vinya-Celler-Masia que impulsa aquest consorci de cellers dels Països Catalans. Després de mesos de valoracions per part del públic, a través d’un sistema d’enviament de vins a domicili i votacions per internet, els vins guanyadors seran presentats durant el transcurs de Catavins. Així doncs, Catavins comptarà amb un premi de la crítica i un premi del públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa