Catavins Sabadell, el saló català del vi

La Fira Sabadell acull per quart any el saló Catavins de l’11 al 13 de novembre de 2011, una fira per a professionals i apassionats d’aquesta beguda. Els professionals a més, tenen la possibilitat de participar en el workshop Buyer Meets Spanish Cellar, els dies 9, 10 i 11 de novembre.

Entre les activitats hi ha música, tastos, tallers de maridatge, cuina o concursos; amb col·laboracions, entre d’altres, de René Barbier, que parlarà del Priorat i de la importància definitòria del terroir; i Marcel Gorgori, que farà una xerrada vinculada al programa de Televisió de Catalunya En clau de vi, en què comentarà alguns detalls i anècdotes sobre els protagonistes dels sis primers episodis de la temporada, tot combinant-ho amb el tast dels interessants vins que elaboren.

Enguany, a més a més, des d’uns dies abans i durant la celebració d’aquest certamen a les instal·lacions de Fira Sabadell (del 7 al 13 de novembre), se celebraran per la ciutat vallesana les Nits Catavíniques, en les que una vintena de locals de la restauració i el comerç de Sabadell oferiran activitats relacionades amb el món del vi als seus clients.

Nou comentari