Catavins Sabadell, més cultural i sostenible que mai

La fira del món del vi que se celebrarà del 9 a l'11 de novembre oferirà diverses activitats que fusionen vi i cultura, i els vins ecològics hi tindran una presència especialment remarcable

Imatge de la mostra Catavins de Sabadell

La cinquena edició de Catavins tindrà un caràcter més cultural i sostenible que mai. La cultura en les seves diverses variants serà protagonista de bon nombre d’activitats que conformen el programa participatiu de l’esdeveniment. Els visitants de Catavins tindran la possibilitat de fusionar vi amb òpera, amb poesia, amb literatura i amb teatre. D’altra banda, els vins ecològics tindran una presència especialment remarcable en aquesta edició.

Òpera i vi, amb Marcel Gorgori – El vi i l’òpera han tingut una estimulant relació sentimental, fins el punt que la copa de vi és quasi un símbol del món operístic. Tot i així, no són gaires les activitats que ofereixen, de manera explícita, una experiència on gaudir dels dos conceptes alhora. Després de l’èxit de l’edició anterior, novament òpera i vi amb Marcel Gorgori.

Enosentits, emocions a cada gota, amb Mar Galván – Harmonitzar les sensacions d’un tast desplaçant les lletres, fent-les fluir en cada gota, aroma i carícia al paladar. L’art de recitar amb l’expressió d’un vi. La veu, un moment de suspir entre tasts expressant al màxim les sensacions. Vins i versos.

Un tast de llibre, més enllà del vi, amb Sebastiano Alba i Eneko Iribarren – Amb Sebastiano Alba, autor del llibre Més enllà del vi, i Eneko Iribarren, sumiller responsable de Makro Vallès.

La DO Catalunya surt a escena: un maridatge diferent, amb Jordi Oriol – Maridatge teatral amb l’actor i director Jordi Oriol. L’acte consistirà en el maridatge de tres vins DO Catalunya amb tres fragments d’obres teatrals.

Els vins naturals, amb Pablo Chamorro – Presentació de vins de la guia WinumNature.

En aquest sentit, els visitants de Catavins es beneficiaran de la gran quantitat de vins i caves ecològics representats pels expositors de la fira, que podran tastar als respectius estands.

Més informació a www.catavins.es

Nou comentari