Satisfacció pel resultat. Els organitzadors de Catavins Sabadell es mostren eufòrics per la resposta de la ciutadania i no hi ha dubtes que aquest certamen tindrà continuïtat en una ciutat eminentment industrial però que s’ha obert a d’altres sectors.

Les xifres són significatives. En tres dies han passat per Catavins més de 17.000 persones, mil més que en l’edició de 2009. El dissabte va ser una autèntica marabunta, i sort que el recinte de l’antiga fàbrica ABB era prou gran per encabir tota la gentada que es va acostar a conèixer un món diferent.

Des de l’organització hi havia certa por inicial per la situació de crisi econòmica que viu el país, però les temences van ser només això. La realitat ha resultat diferent. Els cellers van acabar força contents per la qualitat de contactes professionals i el volum de negoci aconseguit.

Tot va funcionar, expliquen avui uns organitzadors esgotats, des dels tastos professionals guiats fins les classes magistrals, amb estrelles com Isma Prados. L’oferta va tenir sempre una gran demanda que va obligar a penjar el cartell de totes les places ocupades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa