VadeVi
Cava Berdié dóna suport a la música en català en l’últim concert de la gira d’Els Amics de les Arts

Cava Berdié ha ofert als integrants del grup musical Els Amics de les Arts la possibilitat de fer un tast de cava català just abans del que ha estat l’últim concert de la gira, que s’ha fet al Palau de la Música Valenciana.

El celler ha viatjat a València participant en la iniciativa L’autobús confús, organitzada pel programa de Catalunya Ràdio “Tot és molt confús”. A banda, d’oferir el tast de cava abans del concert, ha estat l’única empresa que ha acompanyat els oients de Catalunya Ràdio que han viatjat en el vehicle i ha sortejat entre els presents diferents lots i ampolles de cava català.

Amb aquesta sortida a València, Cava Berdié ha volgut visibilitzar l’aposta per la cultura que fa aquest petit celler del Penedès i a la vegada de promoure les relacions entre el cava català i la música catalana.

Cava Berdié és un celler que, en poc més de 3 anys de trajectòria, s’ha implicat en el patrocini de diferents activitats culturals, solidàries, esportives i de lleure. És el cas de diferents activitats i festes majors de l’Alt Penedès, o el patrocini d’activitats esportives com la Cursa Intercol·legial, i fins i tot la participació en actes de diferents associacions que promouen el català a nivell internacional com CatalunyApresenta (promou la cultura catalana a Portugal) o The Barcelona Social Club (organitza activitats per a estrangers residents a Barcelona). Recentment, ha participat en la festa de celebració dels 1.000 programes d’El Cafè de la República de Catalunya Ràdio. I anualmente col·labora amb diferents ONG catalanes a través de la iniciativa 5 caves x 5 projectes, per la qual el celler destina un percentatge dels beneficis que generen les vendes dels seus 5 caves a finançar 5 projectes solidaris.


Acte de promoció del cava de Berdié a València FOTO: Berdié

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa