VadeVi
Cava Berdié entregarà els premis “5 caves x 5 projectes solidaris”

El proper 3 de juny es lliuraran els premis del concurs “5 caves x 5 projectes solidaris” al Palau Robert de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa de Cava Berdié i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), que compta també amb la participació de la botiga especialitzada en xocolata Petit Plaisir.

“5 caves x 5 projectes solidaris” és una concurs que s’ha obert a les 275 entitats de volutnariat social que formen part de a FCVS per a que puguin presentar els seus projectes solidaris. Entre els més de 40 projectes rebuts, un jurat escollirà 5 entitats que rebran un percentatge dels beneficis anuals del celler: el 7% en el cas de les vendes directes al celler o per internet i el 0,7% per les ampolles venudes a través de distribuidor. Berdié, un celler penedesenc amb només 3 anys de vida i amb molta empenta per part dels germans Jovani, assignarà cada un dels seus caves (Berdié Brut Rupestre, Berdié Brut Nature, Berdié Brut Rosé, Berdié Nature Reserva i Berdié Brut Nature Gran Reserva) a una entitat diferent.

Cava i xocolata, un maridatge amb fins socials
El jurat del concurs que escollirà quins són els projectes que rebran aquest ajut està format per tres persones expertes en qüestions socials: l’escriptor i doctor en Filosofia i Teologia Francesc Torralba, la doctora en Filosofia Begoña Román i la tècnica de l’administració pública Araceli Crespo. També formen part del jurat una persona de la FCVS i una de les tres empreses que han fet possible el projecte: Cava Berdié, Dracnet i AlterCompany.

L’empresa especialitzada en xocolata Petit Plaisir s’ha adherit recentment a aquest projecte i ha dissenyat 5 models de capses de xocolata expressament per a l’ocasió. Sota el lema “Petit gest”, Petit Plaisir destinarà també una part dels beneficis de la venda d’aquests cinc productes a les mateixes cinc entitats seleccionades pel jurat.

Lliurament de premis al Palau Robert
Els guanyadors del concurs “5 caves x 5 projectes solidaris” es donaran a conèixer durant la Festa de la Primavera que se celebrarà el proper 3 de juny al Palau Robert de Barcelona. L’acte serà conduït per la presentadora del telenotícies de TV3 del cap de setmana, Agnès Marquès, que donarà a conèixer lels guanyadors de l’edició 2010-2011.

Un cop lliurats els premis, el grup de jazz Jazzy Bossa oferirà un concert als jardins del Palau Robert que s’amenitzarà amb un copa de cava Berdié i un piscolabis. Durant l’acte de lliurament de premis es podran comprar caves i xocolates.

D’aquesta manera es dóna continuitat a un projecte que ja va començar l’any passat amb la donació per part de Cava Berdié d’una part dels beneficis a 5 entitats: Àfrica Digna, Fundació Terra, La Casa Amarilla, Intermón-Oxfam i Amics de la Gent Gran.

Els cinc caves que formen part del projecte van des dels 7’75 als 14’25 euros. També hi ha l’opció de comprar una caixa amb una ampolla de cada un dels caves per 59’95 euros. Més informació: http://www.5caves5projectes.com/


Josep Roca i els germans Jovani acompanyats d’alguns membres de la FCVS al Celler de Can Roca durant la presentació del projecte FOTO: FCVS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa