Cava Berdié compleix 10 anys i els germans Jovani han decidit organitzar diverses activitats per a celebrar l’efemèride des d’ara i durant tot el 2017.
El primer d’aquests actes tindrà lloc dilluns 28 de novembre a Jovani Vins de Barcelona i consistirà en un tast
vertical de quatre anyades del cava Berdié Gran Anyada, de 2004 a 2007. L’última anyada encara no està al mercat i les tres primeres ja estan exhaurides.
En paral·lel a aquesta activitat, es podran tastar altres referències de la marca i visitar l’establiment que els germans tenen al carrer Borrell de Barcelona. Els tastos s’acompanyaran amb pernil ibèric de Señorío de Montanera i una selecció de formatges de Xerigots.
L’aventura vinícola de Montsa, Sergi i Robert va començar l’any 2007 al Penedès, quan amb el seu pare i l’enòleg Pedro Campos es van fer càrrec del celler Cava Berdié, a Castellví de la Marca. Des d’aleshores, els tres germans han liderat el projecte, mantenint l’esperit familiar, comptant amb l’esperit entusiasta de diferents professionals del sector.
Fitxa de l’activitat
Tast Vertical Inèdit
Dilluns, 28 de novembre.
C/ Borrell, 30. Barcelona
(matí) 11.30h a 12.30h
(tarda) 18.30h a 19.30h
(cal invitació prèvia)
Tast de vins i caves Berdié
(matí) 12.30h a 14.30h
(tarda) 19.30h a 21.30h
(sense invitació prèvia)
Per fer la reserva de plaça, cal escriure un correu electrònic a interessats a mjovani@cavaberdie.com