Dissabte 8 d’octubre, de 10:45 PM a 12:45 PM, i dins les activitats del Cavatast 2011, el Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia convoca el 7è Vins&Blogs de la Penedesfera, o millor dit Cava&Blogs, ja que el Cava i tots els seus àmbits seran el motiu de la conversa.

L’espai de trobada serà el nou Centre d’Interpretació del Cava a La Fassina de Can Guineu, on hi haurà una visita especial per als assistents i molt més. Per participar-hi només cal tenir un bloc i inscriure’s aquí, però només hi ha 50 places disponibles pels primers 50 que s’apuntin.

L’activitat és gratuïta i aquest és el programa:

-10:45 – Benvinguda davant la Fassina de Can Guineu
-11:00 – Visita guiada exclusiva per a blocaires al nou Centre d’Interpretació del Cava
-11:45 – Moment networking amb una copa de cava
-12:30 – Entrega de tiquets regal i trasllat cap al Cavatast amb el trenet turístic
-12:40 – Arribada al Cavatast i fi de l’activitat

Els Vins&Blogs són les trobades informals de blocaires al Penedès que impulsa la Penedesfera. El seu format és molt semblant al conegut com a Beers&Blogs i es realitzaran segons la convocatòria de cada blocaire organitzador.

La primera enquesta del Portal de la Penedesfera va servir per triar el nom entre totes les opcions proposades –relacionant les paraules blogs, vi, vins, cava, most, bacus, etc.– adaptant al Penedès les trobades i d’acord amb un dels objectius de la Penedesfera en fomentar la cultura de la vinya, del vi i del cava, a la xarxa.

Principalment es parla de totes les temàtiques que envolten els blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf però l’invitació no és només per als blocaires de la Penedesfera, sinó que és oberta a qualsevol persona interessada a compartir una bona estona desvirtualitzant les experiències viscudes en aquest mitjà.

El hashtag a twitter serà #cavaandblogs.


Els Vins&Blogs són les trobades informals de blocaires al Penedès que impulsa la Penedesfera FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa