Cava Duran amb el número 1 de música dance

Duran Gran Reserva segueix apostant pel públic jove amb els seus caves grans reserves moderns de més de 30 mesos de criança

Cava Duran Gran Reserva ha estat la primera marca de cava en patrocinar un videoclip internacional de música dance, concretament el tema King Size Heart dels dj’s Javi Mula i Juan Magan.

Aquesta setmana, ha estat número 1 a la llista dance més important del país, Máxima 51 Chart, de Máxima FM i actualment ocupa les primeres posicions de llistes internacionals dance i s’emet per canals de televisió com MTV i 40 principales.

En el videoclip, apareixen el Duran 5V Gran Reserva i el Duran Rosé Gran Reserva i en menys de dos mesos ja ha assolit més 450.000 visites.

Duran Gran Reserva segueix apostant pel públic jove amb els seus caves grans reserves moderns de més de 30 mesos de criança.

A part d’aquest videoclip, Duran Gran Reserva patrocina les sessions de música House de moda els diumenges a Barcelona, les festes MVP que es fan a la sala Sutton, el catamarà MVP i la Duran-BPL Pool party al luxós Boss Pool Lounge de Cerdanyola.

Javi Mula, amb el seu nou recopilatori Come on de 2CD’s i Duran Gran Reserva, amb el seu estoig Duran Binomy, col·laboren amb l’Associació NEN i l’Hospital Sant Joan de Déu contra el càncer infantil.


Ramon Canals, de Duran Gran Reserva i el DJ internacional Javi Mula FOTO: DURAN GRAN RESERVA

Nou comentari