Cava i botillo s’agermanen

La Confraria del Cava visita la Cofradía Gastronómica del Real Botillo del Bierzo

Una cinquantena de membres de la Confraria del Cava Sant Sadurní van viatjar el cap de setmana passat a Castella i Lleó per visitar la Cofradía Gastronómica del Real Botillo del Bierzo, amb la qual van ratificar el seu agermanament en l’acte celebrat diumenge a l’hotel Floriana de Molinaseca.

A l’acte, es va lliurar una menció honorífica als presidents d’ambdues confraries, Pere Bonet, per una banda, i José Luís Ramón, per l’altra, així com també al president del Consejo Regulador de la IGP del Botillo del Bierzo, Óscar Ramos.

La Confraria del Cava i la Cofradía Gastronómica del Real Botillo del Bierzo es van agermanar per primer cop el novembre de 2007, en un acte que va tenir lloc a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona, en què també hi assistí el periodista Luís del Olmo, confrare d’honor de l’entitat castellanolleonesa.

Els confrares van aprofitar el viatge per visitar el Museu de la Ràdio i el Castell dels Templaris de la ciutat de Ponferrada, acompanyats pel seu alcalde, Carlos López, així com també les restes arqueològiques de Las Médulas, el Palau de Canedo i el cellers de “Prada a Tope” a Canedo i Bodega del Abad, al municipi de Carracedelo.


Confraries del cava i del botillo FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari