Una cinquantena de membres de la Confraria del Cava Sant Sadurní van viatjar el cap de setmana passat a Castella i Lleó per visitar la Cofradía Gastronómica del Real Botillo del Bierzo, amb la qual van ratificar el seu agermanament en l’acte celebrat diumenge a l’hotel Floriana de Molinaseca.

A l’acte, es va lliurar una menció honorífica als presidents d’ambdues confraries, Pere Bonet, per una banda, i José Luís Ramón, per l’altra, així com també al president del Consejo Regulador de la IGP del Botillo del Bierzo, Óscar Ramos.

La Confraria del Cava i la Cofradía Gastronómica del Real Botillo del Bierzo es van agermanar per primer cop el novembre de 2007, en un acte que va tenir lloc a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona, en què també hi assistí el periodista Luís del Olmo, confrare d’honor de l’entitat castellanolleonesa.

Els confrares van aprofitar el viatge per visitar el Museu de la Ràdio i el Castell dels Templaris de la ciutat de Ponferrada, acompanyats pel seu alcalde, Carlos López, així com també les restes arqueològiques de Las Médulas, el Palau de Canedo i el cellers de “Prada a Tope” a Canedo i Bodega del Abad, al municipi de Carracedelo.


Confraries del cava i del botillo FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa