Cava i Montsant a Mercat de Mercats

El Mercat de Mercats tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral i a l’avinguda de Francesc Cambó de Barcelona del 19 al 21 d’octubre. Foto: VADEVI.cat

Els propers 19, 20 i 21 d’octubre, l’avinguda de la Catedral de Barcelona, acollirà la 3ª edició de l’exitosa iniciativa Mercat de Mercats , un esdeveniment que durant 3 dies acostarà a tots aquells que el visitin la gastronomia catalana, a través de paradistes dels mercats de Barcelona, artesans alimentaris, i elaboradors de diferents productes, entre els quals, els vins i els caves hi tenen un clar protagonisme.

Pel que fa als elaboradors de vins i caves, disposaran de 24 espais per exposar els seus productes, entre els quals 10 espais ocupats per les empreses de l’associació de petits i mitjans elaboradors de cava, Pimecava, que tornen un any mes a aquest esdeveniment, per donar a conèixer la qualitat i varietat dels caves Reserva i Gran Reserva elaborats per les petites i mitjanes empreses del sector.

Tast de Montsant i de caves

“Montsant en blanc i negre” és el tast que la DO Montsant durà a terme el dissabte 20 d’octubre a partir de les 13:15, a la sala Celler dels Sumillers (Av. Catedral / Pg. Cambó). L’enòleg del celler Pascona, Toni Ripoll, serà l’encarregat d’apropar els vins de la DO als assistents, i ho farà de la mà de dos vins blancs i dos negres. Els blancs escollits per al tast són Les Sorts blanc, del Celler el Masroig, i Solpost blanc, de Cellers Sant Rafel. En el cas dels negres, La Comèdia, de Celler Comunica, i Pascona Tradició, de Celler Pascona, acabaran de completar la representació de la DO.

Dissabte mateix i en aquest mateix espai del Celler dels Sumillers, a la tarda a partir de les 19h, els assistents podran fer a un tast de caves de Pimecava, dirigit pel sommelier Juan Muñoz.

Cellers amb parada al Mercat de Mercats:

Agustí Torelló Mata

Bodegas Jaume Serra S.L.

Cava Berdié – Mysti

Cava Grau Dòria

Cava Guilera

Caves Celler Vel

Caves Vilarnau

Celler Addaia

Celler Partida Creus

Celler Ronadelles – Cap de Ruc

Covides Vinyes – Cellers

L’Americano. Mont-Ferrant

Mas Rodó

Mascaró

Maset del Lleó

Parató / Caves Bolet

Roger Goulart

Rosell Formosa

Rovellats

Sabaté i Coca

Vins i Cava Piteus

Vins i Caves Portell

Viticultors Mas del Nen

Nou comentari