VadeVi
Cava Mestres serà el cava oficial al Circuit de Catalunya

El celler Cava Mestres, de Sant Sadurní d’Anoia, serà el cava oficial en totes les competicions i esdeveniments esportius que se celebrin al Circuit de Catalunya, a Montmeló del Vallès. Així ho han acordat el director general del circuit, Ramon Praderas i el gerent de Cava Mestres, Joan Aura, que han signat un acord de col·laboració per a cinc anys. L’acord només té dues excepcions: el Gran Premi de Espña Telefónica de Fórmula One i el Gran Premi Aperol de Catalunya MotoGP.

D’altra banda, el celler de Sant Sadurní, tindrà durant aquests cinc anys una Suite Gold, un espai privilegiat situat davant la línia de boxs i la recta principal. Mestres s’incorpora així a la llista d’empreses vinculades amb diferents acords comercials al Circuit de Catalunya, com ho són Banco Santander, Philip Morris, la Caixa, Abolafio, Europcar, Turisme de Catalunya i TV3, entre d’altres.

El primer cava Mestres, elaborat de la mà del fundador del celler Josep Mestres Manobens, es va presentar al públic el Nadal del 1928 a Sant Sadurní d’Anoia, ara ja fa 82 anys. Però està documentat que la família Mestres ha estat propietaria de vinyes i comerciant de cereals i vins des del 1312, i s’ha mantingut vinculada al món vitivinícola durant 28 generacions.


L’acord entre Cava Mestres i Circuit de Catalunya té una durada de 5 anys FOTO: CAVA MESTRES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa