Els dies 5 a 7 d’octubre, el CIC La Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia celebra una nova edició, la setzena, del Cavatast. Es tracta d’una mostra exclusiva de caves i gastronomia a la Capital del Cava en què es posaran a l’abast del on més de 100 referències es posaran a l’abast del públic.

Els expositors dels sector del cava confirmats al Cavatast són Agustí Torelló Mata, Alsina Sardà, Bertha, Canals y Munné, Castell Peralada, Castellblanch, Castelo de Pedregosa, Cava & Hotel Mas Tinell, Cellers Carol Vallès, Codorníu, Covides Vinyes-Cellers, Cum Laude S.A., El Xamfrà, Eudald Massana Noya-Agricultura ecològica, Fonpinet, Freixenet, Gramona, Heredad Segura Viudas, Jaume Giró i Giró, Juvé & Camps, Llopart, Marquès de Gelida-L’Alzinar, Mascaró, Maset, Mont Marçal, Nadal, Naveran, Recaredo, Rimarts, Rosell Gallart,

Sumarroca, Torelló, Vallformosa-Cellers amb origen i Vilarnau. A més hi haurà presència d’expositors del sector de la gastronomia

La mostra, organitzada pel Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, comptarà amb la participació de l’empresari Javier de la Muelas, referent en la cocteleria mundial i propietari de la cocteleria Dry Martini de Barcelona.

L’horari de la mostra serà de 19 a 22h el divendres 5 d’octubre, de 12 a 22 h el dissabte 6 d’octubre i d’11 a 21 h el diumenge 7 d’octubre. La inauguració serà divendres, divendres a les 18 h. El preu dels tiquets és de sis euros, amb quatre tastos i copa, i de cinc euros sense copa per a qui vulgui repetir. Els tiquets es podran adquirir anticipadament a l’oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia a partir del 25 de setembre.

A més, en el marc del Cavatast, La Fassina de Can Guineu organitza una sèrie d’activitats que inclouen tastos a cegues, tast de raïm, presentació de vins i maridatges, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa