Caves Nadal en carro de cavalls

El celler de Torrelavit amplia la seva oferta enoturística amb un carruatge equipat amb glaçonera per tastar els productes de la finca durant la passejada

El carruatge Wagonette Tresserres es va presentar en societat a la festa dels Tres Tombs de Vilanova. Foto: VADEVI.cat

Caves Nadal incorporarà aquest any a la seva oferta d’activitats de turisme i oci una passejada amb carro per les vinyes de la finca. El celler ha adquirit un carruatge Wagonette Tresserres especialment dissenyat per circular per camins rurals y amb capacitat per a 6 persones que, estirat per un cavall de Pura Raça Espanyola, farà un recorregut d’uns 35 minuts per la Finca Nadal de la Boadella, al terme municipal de Torrelavit.

Durant la ruta guiada, els passatgers podran tastar alguns dels productes més emblemàtics del celler i ho podran fer a la temperatura idònia gràcies a la incorporació d’una glaçonera al carruatge que permet transportar les ampolles submergides en aigua i gel. Les passejades amb carruatge entre les vinyes és una iniciativa pionera al Penedès que pretén ressaltar la bellesa del paisatge i el respecte per la natura, valors que des de sempre han format part dels principis fundacionals de Caves Nadal.

El carruatge es va presentar en societat a la festa dels Tres Tombs de Vilanova, celebrada dijous passat, dia de Sant Antoni, una de les desfilades més multitudinàries que se celebren a Catalunya. Nadal va triar aquesta ocasió per estrenar el carruatge perquè els Tres Tombs és una festa arrelada a la terra i al paper que el bestiar hi ha tingut per poder-la conrear.

Nou comentari