Torna una nova edició de VinyaSons, el festival de música als cellers, una proposta que inclou concert, espectacle, tast de vins i gastronomia de proximitat, que se celebrarà tots els caps de setmana a 15 cellers de Catalunya. El concert inaugural tindrà lloc a les caves Vilarnau aquest dissabte 30 a les 19h amb ‘Cabaret Songs’, un espectacle teatralitzat per a tots els públics amb alguns dels grans temes del cabaret de tots els temps.

L’edició de 2015, VinyaSons incrementa el nombre de cellers participants, fins als 15; augmenta les propostes artístiques, oferint 7 espectacles de qualitat i supera el seu abast penedesenc fins a arribar a les DO de Bages i el Priorat. VinyaSons ha estat presentat al Museu de les Cultures del Vi, Vinseum, a Vilafranca del Penedès, i ha comptat amb la presència de Marius Mcguinness, director artístic del festival; de Raimon Gusi, regidor en funcions de Cultura de l’Ajuntament Vilafranca i d’Anna Puche i Anna Francesc, membres de l’espectacle inaugural ‘Cabaret Songs’.

Durant els caps de setmana dels mesos de maig, juny i juliol de 2015, el Festival VinyaSons proposa 15 espectacles musicals en 15 cellers emblemàtics amb músics i artistes joves de gran nivell, concerts vinculats a l’entorn únic dels cellers sempre cercant la proximitat i la comunicació amb el públic. Propostes integrades, en les quals es combina la música, els productes dels cellers i un toc gastronòmic de Km 0.

Marius McGuinness, director de VinyaSons, ha presentat el Festival com “una experiència única” on “l’activitat s’adapta a l’espai i cada concert esdevé un espectacle únic i sorprenent”. VinyaSons reivindica els cellers “com espais de gran potencial escènic, tant per la seva ubicació, com per la seva arquitectura i condicionaments acústics”.

Per a aquest primer concert a les caves Vilarnau, s’ha preparat una proposta especial. La companyia ‘As de Veus’ presenta ‘Cabaret Songs’, un espectacle divertit, transgressor i ple de sorpreses que compta amb dues de les cantants joves més destacades del panorama líric actual, Anna Alàs, mezzo, i Ana Puche, soprano, acompanyades d’Anna Francesc, al piano i sota la direcció artística de Silvia Barthes.

Cal destacar que aquest dissabte dia 30 el Festival VinyaSons participa a la fira Temps de Vi amb una actuació musical de Lauzeta Folk, una de les propostes culturals d’aquesta edició, a les 12h en un dels escenaris de la fira. Per a més informació http://www.tempsdevi.cat/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa