El proper divendres 22 de juliol el celler Alta Alella-Cava Privat i Acipenser organitzen un tast de caviar de l’exclusiva marca francesa Kaspia, maridat amb els vins i caves del celler de producció ecològica de la DO Alella.
Durant el tast, guiat per l’experta en elaboració de caviar Sònia Galtié, els assistents aprendran a diferenciar les varietats de caviar, coneixeran els secrets de la pesca i l’elaboració del caviar i gaudiran del maridatge amb els vins i caves del celler Alta Alella-Cava Privat.
El tast finalitzarà amb la degustació de productes Kaspia com ara la sopa de meló amb ous de salmó, els blinis amb salmó salvatge o la tarama de cranc.
El tast es durà a terme l’acabat d’inaugurar centre de recepció de visitants del celler Alta Alella; un modern espai amb unes magnífiques vistes al Mediterrani i a les vinyes. El preu és de 135 euros, més IVA.
Vinyes en coster al celler Alta Alella FOTO: ALTA ALELLA