Cellers Torres ha celebrat una nova edició de la Nit d’Estrelles, una singular vetllada gastronòmica per gaudir del vi d’una manera diferent, en un entorn de vinyes i sota el cel estrellat. Un centenar de persones van participar el passat en aquesta experiència que combina l’observació dels estels amb un maridatge de vins i música en viu.

L’activitat consisteix en una passejada entre vinyes en companyia de dos astrònoms de l’Observatori Astronòmic del Garraf i en l’observació dels astres i constel·lacions amb telescopi des del Celler Waltraud. Després de la lliçó d’astronomia, els assistents van gaudir d’un sopar maridat amb una selecció de vins Torres, de música en directe i de còctels elaborats amb Brandi Torres 15.

Torres organitza des de fa sis anys la Nit d’Estrelles, que ha estat premiada en diferents ocasions per la seva originalitat i posada en escena. Destaquen, per exemple, el premi a la Millor Experiència Enoturística atorgat per la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya i el premi a l’Experiència turística més innovadora als Wine Tourism Awards que organitza la revista Drinks International, tots dos el 2015. Aquest any, Cellers Torres ha obtingut també, gràcies a aquesta activitat, el premi ‘Best Wine Experience’ que concedeix la World Food Travel Association, principal autoritat mundial en turisme gastronòmic.

El Centre de Visites de Torres, a Pacs del Penedès, ofereix un ampli ventall d’experiències entorn al món del vi, amb propostes singulars com l’Enocursa, que es va celebrar el passat mes de juny, la Nit d’Estrelles, els Matins de verema o el Tour Enofotogràfic, que es celebraran el setembre i octubre respectivament.

Nou comentari

Comparteix