VadeVi
Cellers Torres rep el visitant 1.500.000 a Pacs del Penedès

Miguel A. Torres, president de Cellers Torres, va donar la benvinguda al visitant 1.500.000 de les instal·lacions de Pacs del Penedès. Juan José Gutiérrez va anar al poble per realitzar una de les activitats d’enoturisme quan se li va comunicar que era ell i que el rebria el president del grup. Miguel A. Torres va obsequiarlo amb una ampolla magnum del vi de finca més emblemàtic de Cellers Torres, Mas La Plana 1999; un exemplar dedicat del llibre “Vinyes i Vins”, escrit el 1977 pel president de Torres; un taló-regal per a la realització d’un VIP Tour pel celler per a quatre persones; així com un esmorzar també per a quatre persones en el restaurant privat de Torres, Mas Rabell, situat en una masia catalana del segle XIV a Sant Martí Sarroca.

Des que el centre de visites del celler va obrir les seves portes el 1986, han estat 1.500.000 les persones que han passat per les instal·lacions per realitzar alguna de les múltiples activitats que Torres ofereix, com visites a les vinyes, cursos de tast, maridatges, experiències gastronòmiques, degustacions, sopars a cegues i fins i tot activitats a mida per a grups, permetent així que la gent pugui apropar-se a l’apassionant món de la cultura del vi.

Durant l’any 2010, el celler va rebre 90.556 visitants, un 6% més que l’any anterior. La majoria d’ells van ser estrangers, representant un 69% del total, respecte al 31% de visitants de l’Estat. La majoria d’aquests visitants van al celler per viure una sèrie d’experiències vinícoles o gastronòmiques, familiaritzant-se també amb l’oferta enoturística del Penedès i la Conca de Barberà.

Entre les activitats més sol·licitades pels visitants destaquen:
VIP Tour
A través d’una visita personalitzada, els amants del vi poden veure tots els espais del celler i les seves instal·lacions, a més de gaudir d’un tast comentat dels 4 vins de finca més representatius de la família.

Ecotour
El canvi climàtic és ja un fet demostrat i des de Torres s’intenta reduir els seus efectes mitjançant el programa Torres & Earth, aplicant una sèrie de tècniques i accions que ajuden a reduir les emissions de CO2. En la ruta Ecotour es passeja per Mas La Plana per conèixer les tasques que es realitzen en la vinya al llarg de l’any, ja que la viticultura és una de les parts més importants per obtenir un vi de qualitat i és molt interessant conèixer tots els aspectes i processos que cal tenir en compte.
Al final del recorregut es degusta el vi Natureo (0’5% d’alcohol) i el Mas La Plana.

Sopars a cegues
Un joc gastronòmic i singular per gaudir amb tots els sentits. Una experiència on els comensals romanen amb els ulls tapats, gaudint de cada plat i de cada copa, intentant reconèixer els sabors i aromes.

Experiències gastronòmiques
Per a aquells que hagin realitzat la visita dels cellers i no vulguin anar-se amb l’estómac buit, poden gaudir de deliciosos aperitius i acompanyats amb diferents vins de Cellers Torres.


Miguel A. Torres amb el visitant 1.500000 FOTO: CELLER TORRES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa