VadeVi
Cellers Unió, el primer celler de Tarragona en número d’ampolles elaborades

Unió Agrària Cooperativa es va fundar l’any 1942 per agrupar unes 80 cooperatives de Tarragona. La seva divisió vinícola és Cellers Unió, centrada en l’elaboració de vins de qualitat emparats per les Denominacions d’Origen Priorat, Montsant, Terra Alta, Tarragona i Catalunya. Són els primers productors d’ampolles elaborades a Tarragona.

Fa més de quaranta anys que a Cellers Unió uneixen esforços per esdevenir una empresa líder en el sector vinícola. I ho han aconseguit no tan sols per la seva capacitat de producció sinó, i sobretot, per la qualitat dels seus vins.

Han aconseguit importants reconeixements a nivell internacional, com la medalla d’Or atorgada al Llicorella Selecció Especial 2002 (DOQ Priorat) del Concurs Mundial de Brussel·les, on el Perlat Syrah 2003 (DO Montsant) va obtenir la medalla d’Argent, així com puntuacions per sobre de 90 punts per part de Robert Parker.

Son el primer celler de la província de Tarragona i el quart de Catalunya en número d’ampolles produïdes, uns dotze milions anuals, que exporten a 25 països de tot el món, a més del mercat estatal. També disposen de la prestigiosa certificació TÜV.


Masia dels Cellers Unió FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa