El ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha visitat l’estand de Grup Pons a la fira “Food & Hotel China”, que s’està celebrant aquests dies a Shanghai (Xina).

Durant la visita el ministre ha mantingut una distesa conversa amb el representants de l’empresa. S’ha destacat el gran creixement de l’economia xinesa i les oportunitats que està oferint aquest mercat. El ministre ha reconegut la trajectòria de més de 20 anys de Grup Pons en els mercats asiàtics i ha quedat sorprès per la exclusivitat dels seus

productes. També ha felicitat a l’empresa pels guardons aconseguits pels seus vins i ha animat a continuar amb la seva trajectòria.

Grup Pons assisteix a la fira per tal de continuar el seu creixement en el mercat xinés, en el que està present amb marques pròpies d’oli des de fa 10 anys.

Amb motiu de la celebració d’aquesta fira s’ha celebrat el concurs “China Sommeliers Wines Challenge”, un dels més prestigiosos d’Àsia i en el qual els tres vins Clos Pons han estat guardonats amb medalles (Plata per Alges 2009 i Sisquella 2010 i Bronze per Roc Nu 2009).

El celler Clos Pons ha estat l’únic de l’Estat espanyol en aconseguir reconeixement per tots els seus vins. Aquestes medalles se sumen a les aconseguides fa 15 dies a Hong Kong.

“Food & Hotel China” és una de les fires més importants d’Àsia, en aquesta XV edició hi participen 1.200 expositors de més de 80 països i està previst que sigui visitada per més de 25.000 professionals de l’alimentació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa