La marca barcelonina de calçat esportiu i streetwear Munich es suma al projecte solidari “5 caves per a 5 projectes solidaris”. Munich ha incorporat en el disseny els colors oficials del logotip d’aquest projecte: el malva i el taronja. Aquest model està ja disponible a totes les tendes pròpies de ciutats com Barcelona, València i Saragossa.

La iniciativa celebrarà aquest any 2011 la seva 2ª edició. En aquesta ocasió, “5 caves per a 5 projectes solidaris” té la col·laboració de Munich, Caves Berdié, Petit Plaisir, d’empreses, A&A Artesania, Gastronomia Selecta i Musicaclick. Cada empresa destina alguns dels seus productes a aquest projecte mitjançant l’aportació d’un 7% de la venda directa, i el 0,7€ de la indirecta.

Aquests beneficis, gestionats per la Federació Catalana del Voluntariat Social, es repartiran entre els 5 projectes solidaris que agrupen diferents àmbits, -com la salut, immigració, discapacitat i pobresa.

Aquesta campanya tindrà lloc des d’aquesta tardor de 2010 fins la primavera del 2011 quan es farà entrega de totes les recaptacions a les entitats participants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa