Cinc ofertes per Caves Hill

S'ha estimat en 7,7 milions d'euros el valor dels actius del celler de Nueva Rumasa

Cavas Hill forma part de Nueva Rumasa Foto: Cavas Hill

Quatre empreses i un grup inversor de Vilafranca del Penedès han mostrat el seu interès per obtenir Cavas Hill, elaboradora de caves i vins emparats en la Denominació d’Origen Penedès i propietat de Nueva Rumasa, segons que informa Europa Press .

Aquest dijous finalitzava el termini per remetre al jutjat una carta d’intencions manifestant l’interès per Cavas Hill i, a més, les empreses interessades hauran de dipositar 1.000 euros per formar part de la llista de participants.

Segons han explicat a Europa Press fonts del Jutjat Mercantil número 3 de Barcelona, entre el 8 i el 9 de gener es preveu citar els interessats per fer-los partícips de l’estat financer de la companyia, que, segons han indicat, és “raonablement bo” gràcies a les exportacions, ja que l’augment de les vendes a l’exercici 2010 correspon a un increment de les exportacions d’un 55%.

“Pel tipus de producte d’aquesta companyia, la nova direcció hauria d’agafar les regnes com més aviat millor”, han sostingut, per la qual cosa es preveu que l’adjudicació es dugui a terme entre finals de febrer i principis de març del 2012.

El jutge ha d’ultimar alguns detalls amb l’administració concursal per establir l’oferta i ultimar alguns detalls, com gestionar la hipoteca sobre la finca de Cavas Hill.

ACTIUS DE 7,7 MILIONS

El Jutjat del Mercantil número 3 de Barcelona ha estimat en 7,7 milions d’euros el valor dels actius de la unitat productiva de la societat Cavas Hill: 5,3 milions corresponen a l’immobilitzat material –terrenys, maquinària, mobiliari, instal·lacions tècniques, entre d’altres–, 1,2 a l’immobilitzat intangible –marca i aplicacions informàtiques– i 1,1 a existències.

Aquest import no quantifica el volum que correspon a deutors i constata que l’única partida de l’actiu que quedaria fora de la unitat productiva seria la tresoreria.

Aquesta unitat es podrà adquirir sencera o per parts, i l’adjudicació dependrà del preu ofert i del compromís de mantenir la plantilla, examinant tant el nombre de treballadors subrogats com els compromisos de permanència dels mateixos.

Entre els principals creditors de Cavas Hill està l’empresa de publicitat Carat i, per les garanties hipotecàries, figurava al seu moment el Santander, que va cedir el contracte a Promontoria Holding.

Nou comentari