Cinquanta cellers participaran a la primera edició de la fira Vinum Nature

La mostra de vins ecoloògics tindrà lloc el 13 de maig a la Cúpula de Las Arenas

La Fira es desenvoluparà a l’espai La Cúpula las Arenas. Foto: VADEVI.cat

A pocs dies per a la inauguració, el 13 de maig, de la primera edició de la Fira VN-bcn 2013 (Vinum Nature · Barcelona), l’organització ha avançat que s’han cobert totes les expectatives de convocatòria de cellers i col·laboracions professionals. La fira donarà cabuda a més de 50 cellers i un mínim de 250 referències de vins ecològics, biodinàmics i naturals, donant així presència a les 12 denominacions d’origen catalanes.

VN.bcn comptarà amb una alta participació i col·laboracions de grans noms del món del vi i de personatges de la cultura i gastronomia catalana. Els actes programats es desenvoluparan simultàniament en dos espais diferenciats dins de la mateixa Cúpula las Arenas: l’escenari principal i la Sala Nature, cada un amb capacitat per a més de 60 persones i, en el cas de l’escenari, obert visualment a tot el recinte i visitants de la fira.

Els sommeliers Meritxelll Falgueras, Xavier Ayala (President de l’Associació Catalana de Sommeliers) i Sergi Figueras (Campió d’Espanya de Sommeliers), juntament amb els viticultors i enòlegs Jaume Gramona, Joan Rubió, Raül Bobet, Josep Maria Albet, Jaume Vallès, Josep Mitjans, Eudald Massana i Josep Queralt i l’enòfil i expert en vins naturals Benoît Valée passaran per aquest espais en diferents col·loquis, tastos i presentacions.

Elisabet Carnicé conduirà els actes de la tarda on també es podrà gaudir, i sempre en clau vínica, de l’humor de Xuriguera i Feixedas, el teatre amb l’actor i director Jordi Oriol, els show-cookings dels cuiners Pep Nogué i Isma Prados, axí com de la música en directe de la Porta dels Somnis que presentaran en acústic el seu últim treball.

El programa de VN·bcn 2013 ja es pot consultar a la web oficial de la fira . Les entrades anticipades de la fira oberta a tots els públics, amb degustació de vins i regal de copa Riedel, es poden obtenir de la web del Club Tr3sC. Amb la compra de la guia Vinum Nature a la mateixa fira s’obtè un descompte i devolució directe de 5€ en el preu de l’entrada.

Nou comentari