VadeVi
CiU denuncia “la manca de sensibilitat i lideratge” del Conseller Llena

Convergència i Unió denuncia que “el Conseller d’Agricultura, Joaquim Llena, manté la Direcció General de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), en una situació d’interinatge en uns moments cabdals pel sector”. El diputat Joan Raventós considera que no nomenar un nou Director General -en substitució de Joan Aguado, que el passat 1 de juliol va deixar el càrrec per motius personals- és una mostra de “manca de sensibilitat” del conseller vers el sector, que travessa una situació delicada.

Raventós considera que el sector vitivinícola no és prioritari pel Govern i lamenta que el sector quedi “orfe” en un moment crític com aquest: “s’entrarà en plena collita i els pagesos no tenen cap garantia ni de preus ni d’entrar la collita ni del destí dels excedents que disposen moltes cooperatives i empreses elaboradores”.

Raventós ha lamentat que la Generalitat no correspongui als esforços que en aquesta època de l’any han de dur a terme molta gent afectada i considera que el Govern hauria de demostrar “suport explícit al sector”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa