Cloenda de la cinquena edició del Tast i Tastets

El Castell de Peralada va acollir l'entrega dels guardons

Els guardonats Fina Puigdevall, Joan Viñas i Pascal Borrell amb Domènech Vila i Artur Suqué. Foto: Àngel Reynal

Aquest dimarts al Castell de Peralada va tenir lloc el sopar de cloenda i lliurament de guardons als restauradors participants de la cinquena edició del Tast i Tastets, una iniciativa pionera que té com a objectiu transmetre el maridatge de la cultura dels vins amb DO amb les millors cuines del nostre país.

En aquesta edició van recollir els guardons els cuiners Fina Puigdevall, xef de Les Cols, Joan Viñas, xef del restaurant La Llar i Pascal Borrell, del restaurant Pascal Borrell, tots tres distingits amb estrella Michelin. La vetllada va discórrer en el saló Blanc del Castell de Peralada amb la participació de Diego Gonzalez, sommelier del Grup Peralada.

Domènec Vila, director general d’Alimentació, Qualitat i Industries Agroalimentàries, qui va presidir l’acte juntament amb Artur Suqué, president del Grup Peralada, va dir que “des del Departament d’Agricultura seguirem donant suport aquestes iniciatives privades de promoció del sector alimentari”. Artur Suqué va afirmar que “al Tast i Tastet’12, en aquesta cinquena edició, hem tingut grans restauradors al nostre costat i ha estat una magnífica manera de conèixer la realitat de la cuina als nostre país”.

Els restaurants i xefs guardonats en aquesta edició del Tast i Tastets han estat:

Rest. La Llar-Març Viñas Joan Xef i propietari
Rest. Miramar-Abril Pérez Paco Xef i propietari
Rest. Les Cols-Maig Puigdevall Fina Xef i propietari
Rest. Massana-Juny Massana Pere Xef i propietari
Rest. La Balette-Juliol Bacquie Frédéric Xef
Rest. Pascal Borrell-Setembre Borrell Pascal Xef i propietari
Rest. Els Tinars-Octubre Gascons Marc Xef i propietari
Rest. Mas Pau-Novembre Sagristà Xavi Xef i propietari

Nou comentari