VadeVi
Codorníu espera que el consum de cava es reactivi aquest Nadal

El director general de Codorníu, Xavier Pagès, preveu que les vendes de cava es reactivin aquest Nadal i que les seves xifres siguin millors a les de la campanya anterior, segons ha comunicat als periodistes en el marc del Congrés Aecoc, que se celebra a València.

Pages ha assenyalat que espera que el “consum doni la volta i que el consumidor tingui ganes de donar-se un petit plaer”, i ha apuntat que la campanya d’aquest any ha de ser millor que la de 2008, quan va esclatar la crisi i el consum va caure un 5%. “No sabíem què passaria”, ha recordat Pagès i ha remarcat que “aquest any sabem el que tenim”.

Xavier Pages, que ha ressaltat que aquest any la companyia farà un nou anunci publicitari, ha reconegut que fins i tot en aquesta categoria la marca blanca ha penetrat i ha augmentat la seva presència, encara que no ha facilitat dades concretes.

El benefici de Codorníu va caure en el seu exercici 2008 (tancat a 30 de juny) fins als 7’2 milions d’euros, el que va suposar una quarta part del registrat l’any anterior, a causa de la falta d’ingressos atípics.

Les seves vendes van ascendir en aquest exercici a 248 milions d’euros, davant dels 223 milions de l’any anterior, el que representa una pujada de l’11 per cent.


Codorniu espera que la venda de cava augmenti per Nadal FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa