Codorníu espera que el consum de cava es reactivi aquest Nadal

El benefici de l'empresa va caure al 2008 fins als 7'2 milions d'euros, una quarta part del registrat l'any anterior. El director general ressalta que Codorníu farà un nou anunci publicitari per Nadal

El director general de Codorníu, Xavier Pagès, preveu que les vendes de cava es reactivin aquest Nadal i que les seves xifres siguin millors a les de la campanya anterior, segons ha comunicat als periodistes en el marc del Congrés Aecoc, que se celebra a València.

Pages ha assenyalat que espera que el “consum doni la volta i que el consumidor tingui ganes de donar-se un petit plaer”, i ha apuntat que la campanya d’aquest any ha de ser millor que la de 2008, quan va esclatar la crisi i el consum va caure un 5%. “No sabíem què passaria”, ha recordat Pagès i ha remarcat que “aquest any sabem el que tenim”.

Xavier Pages, que ha ressaltat que aquest any la companyia farà un nou anunci publicitari, ha reconegut que fins i tot en aquesta categoria la marca blanca ha penetrat i ha augmentat la seva presència, encara que no ha facilitat dades concretes.

El benefici de Codorníu va caure en el seu exercici 2008 (tancat a 30 de juny) fins als 7’2 milions d’euros, el que va suposar una quarta part del registrat l’any anterior, a causa de la falta d’ingressos atípics.

Les seves vendes van ascendir en aquest exercici a 248 milions d’euros, davant dels 223 milions de l’any anterior, el que representa una pujada de l’11 per cent.


Codorniu espera que la venda de cava augmenti per Nadal FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari