VadeVi
Col·lectius artístics del Priorat presenten el projecte “Històries i llocs” a Barcelona

El col·lectiu artístic Sans Façon juntament amb Idensitat i Priorat Centre d’Art presenten a Barcelona aquest divendres al vespre el projecte Històries i llocs amb la col·laboració de la DO Montsant i els cellers Masroig i Aibar.

Es tracta d’un pojecte artístic que pretén difondre un conjunt de relats personals de gent que viu al Priorat a través de les ampolles de vi. Mitjançant les etiquetes dels vins es distribueix arreu un fragment del paisatge social. Es tracta d’una exploració sobre els imaginaris particulars que contribueixen a la construcció d’un imaginari local.

La presentació es farà a La Capella, l’espai que l’Institut de Cultura de Barcelona dedica a la creació emergent situat al carrer Hospital de Barcelona.

Històries i llocs va començar el 2007 preguntant, mitjançant diferents centres i col·lectius, a una gran quantitat de persones sobre històries recordades, viscudes o explicades per familiars sobre el propi territori i paisatge del Priorat. Una selecció i edició d’aquests relats és el que figura a les etiquetes de les ampolles de la DO Montsant.


La Capella és l’espai que l’Institut de Cultura de Barcelona dedica a la creació emergent FOTO: AJ. BARCELONA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa