Com crear un producte enoturístic?

La Jornada de formació a la creació i comercialització de productes turístics va estar dirigida per l’expert en el sector turístic Manel Colmenero, d’Ociovital. Foto: VADEVI.cat

El passat dia 21 de febrer, en el marc del Centre d’Interpretació del Cava (CIC) Fassina de Sant Sadurní, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès va organitzar la primera jornada tècnica d’aquest 2013, per a les empreses membres d’enoturismePENEDÈS, dedicada a la creació de producte turístic i a la seva comercialització.

La jornada inicialment programada pel matí, es va haber que repetir per la tarda atesa la gran demanda que va tenir, participant-hi finalment un total de 60 empreses.

Aquesta jornada va ser dirigida per l’expert en el sector turístic Manel Colmenero d’Ociovital, empresa membre d’enoturismePENEDÈS, i obre el cicle de jornades formatives programades per aquest 2013, que seguirà el proper mes de març amb una jornada dedicada a la usabilitat, requisits i condicions de funcionament de la nova plataforma de comercialització que està desenvolupant el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

Nou comentari