Com donar resposta als nous reptes en la gestió de la vinya i el celler?

Els mesos d'abril, maig i juny, a l'escola de capacitació agrària de l'Empordà, se celebren uns seminaris per donar-hi resposta

Els nous seminaris d’emprenedoria en vitivicultura i cellerisme tindran lloc durant els mesos d’abril, maig i juny, a l’escola de capacitació agrària (ECA) de l’Empordà. L’objectiu és donar resposta als nous reptes en la gestió de la vinya i el celler.

Aquests seminaris estan pensats per ser actius, comptar amb la participació de l’alumnat i proporcionar una solució pràctica als diferents temes plantejats pels mateixos un cop finalitzada l’emprenedoria.

Aprofundir en diferents aspectes administratius relacionats amb la creació d’un celler, així com en l’inici de l’exportació i la gestió dels costos de producció del vi embotellat, són altres aspectes que es tractaran durant el curs.

A més, els seminaris comptaran amb la presència d’Antoni Nuñez, enginyer, Albert Garcia, de Barnamarketing o Delfí Sanahuja, enòleg i director tècnic de Castillo de Perelada.

Nou comentari