Com vendre vi en anglès

L'AVC organitza cursos d'anglès vitivinícola per a potenciar els departaments d'exportació dels cellers facilitant instruments propis de la llengua i la cultura anglosaxona

L’Associació Vinícola Catalana (AVC) organitza per la propera setmana dos cursos d’anglès vitivinícola amb l’objectiu de potenciar els departaments d’exportació de les seves empreses associades, facilitant instruments i tècniques pròpies de la cultura i la llengua anglosaxona per poder ser més competitius en els mercats internacionals.

Els cursos que s’inicien dilluns al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès estan dirigits per Andrew Black, periodista i professor d’anglès, vi i màrqueting per a cellers des de 1991, amb experiència professional en els mercats internacionals i en cellers de Bordeus com Château Cheval Blanc, Château Latour o Baron de Rotschild.

El primer curs que tindrà lloc durant els dies 13 i 14 de febrer, va dirigit a administratius comercials del departament d’exportació i el temari està basat en l’ús de l’anglès en tota l’àmplia vessant administrativa, però també inclouria l’apartat del manteniment dels continguts d’una web en anglès i el correu electrònic.

L’altre curs està més orientat a directors comercials i d’exportació. En aquest cas el temari està més enfocat a tot el relacionat amb la venda de vins i cava a l’exterior i, a conèixer el vocabulari de la distribució en els mercats anglòfons. Aquest curs tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer.

Cada una de les modalitats formatives tindrà una durada de 12 hores

Nou comentari