El celler Empordàlia i l’escola de piragüisme SK Kayak suggereixen combinar una excusió amb caiac amb degustacions de vi i productes empordanesos. Es tracta d’una nova proposta d’enoturisme que es podrà realitzar els dissabtes 7, 14 i 21 d’agost a les instal·lacions d’aquest celler empordanès.

L’oferta està adreçada a tots els que utilitzin un caiac de SK Kayak aquests mateixos dissabte. Pagant 6 euros més per persona, després de l’excusió en caiac, els esportistes podran gaudir d’una degustació de tres vins i de tres tastets de productes gastronòmics de l’Empordà. Les degustacions es faran al celler Empordàlia de Vilajuïga el mateix dia de l’excusió a les sis de la tarda.

Aquesta iniciativa, que ja s’ha fet durant els dos últims dissabtes de juliol ha tingut molt bona acollida. I és que cada vegada més, els cellers aprofiten complicitats amb altres empreses per a oferir productes que combinin el tast de vins amb altres activitats i, així, potenciar encara més l’enoturisme.


Empordàlia ofereix un tast de vins després d’una excursió amb caiac amb l’empresa SK Kayak FOTO: SK KAYAK

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa