VadeVi
Comença a Valls la Setmana de Promoció de Vins i Caves de l’Alt Camp

L’Hotel Class de Valls ha estat l’escenari del tret de sortida a la XII Setmana de Promoció dels Vins i Caves de l’Alt Camp amb DO. Aquest dilluns al vespre es va dur a terme un showroom dels vins i caves de la comarca, a càrrec de l’enòloga vallenca Elisa Ribé, tècnica de la DO Tarragona. Els deu embotelladors que participen a la iniciativa -Caves Vidal i Ferré, Vins Padró, Agrícola de Bràfim, Celler Mas Vicenç, Caves Vives Ambròs, Caves Magrinyà Calaf, Vinícola de Nulles, Vinya Janine, Societat Agrícola de Valls i Celler Cooperatiu de Vila-rodona- van donar a tastar els seus productes.

La gran novetat de la 12a Setmana de Promoció dels Vins i Cava de l’Alt Camp amb Denominació d’Origen, que se celebra del 4 al 10 d’agost, són el sorteig de dos lots de vins i cava. A més de poder consumir els vins i caves de la comarca als 81 restaurants adherits a la setmana de les diferents poblacions de l’Alt Camp, també es podran degustar a a l’estand de la Firagost del Consell Comarcal els dies 5 i 6 d’agost.

El president del Patronat Comarcal de Turisme de l’Alt Camp, Martí Barberà, destaca l’aposta per l’enoturisme: “Tenim vins i caves d’una relació qualitat-preu excel·lent i uns cellers cooperatius que són verdaderes catedrals del vi i cellers privats que també ofereixen visites i altres activitats. A l’Alt Camp hem de potenciar el turisme que busca aquesta oferta”. El president del Consell Regulador de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, remarca que amb esdeveniments com aquest s’aconsegueix donar a conèixer més els vins i demana als restauradors de la comarca que apostin pels vins i caves dels productors de l’Alt Camp no només aquesta setmana sinó tot l’any.

A la comarca de l’Alt Camp hi conviuen fins quatre Denominacions d’Origen diferents: DO Tarragona, DO Penedès, DO Catalunya i Consell Regulador del Cava.


El president deTurisme de l’Alt Camp, Martí Barberà, i el de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa