Aquesta tarda arrenca la XII Fira de Vi de TArragona, una iniiciativa que pretén donar a conèixer entre la ciutadania els vins d’aquesta DO.

A partir de les 19:30h l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Cambra de Tarragona Albert Abelló, el director general de l’Incavi Oriol Guevara i el president de la DO Tarragona Josep Lluís Grogués innauguraran oficialment la fira. Una hora més tard, tots quatre signaran la declaració “Vi, nutrició i Salut” juntament amb el secretari general de FIVIN, Domingo Valiente.

La fira s’allargarà fins diumenge al vespre i durant aquests dos dies i mig es podran tastar vins d’una quinzena de cellers de Tarragona. Els organitzadors esperen superar les 12.000 degustacions de fa dos anys -la fira és bianual- i arribar a les 18.000 o 20.000 degustacions. El preu del tiquet és de 5 euros i inclou 5 degustacions de vins.

Durant els dies que duri la fira, quatre restaurants de la ciutat oferiran menús elaborats expressament perquè maridin amb els vins de la DO Tarragona. Són el Quim/Quima, el De Vins, el Xamfrà del Fòrum i el Restaurant Cocvla de l’Hotel Urbis.


FA UNS MESOS ES VA CELEBRAR UN ACTE DE SUPORT A LA DO TARRAGONA amb un grup de prescriptors format per restauradors de la ciutat i persones del mon de la cultura COM el baríton Angel Odena i el pilot de trial i ex campió del mon Albert Cabestany. FOTO: DO TARRAGONA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa