VadeVi
Comencen les activitats prèvies del Reus Viu el Vi

Començen les activitats prèvies a la fira Reus Viu el Vi, una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, l’Ajuntament i el Consorci Reus Vitalitat, que compta amb el suport de les denominacions d’origen que queden dins d’aquest àmbit.

Tot i que la fira se celebarà els dies 11, 12 i 13 de juny a la Plaça Llibertat, aquest dijous 13 de maig es fa un tast de la DO Montsant a la Llotja de Reus, que s’aprofitarà per celerar la concessió a aquesta institució de la Creu de Sant Jordi. El proper dimars 25 de maig al Pavelló dels Distinguts de l’Institut Pere Mata es farà un tast de la DO Terra Alta, i dilluns 31 de maig a Cal Massó un tast de vins de qualitat reconeguda. El 8 de junt els Jardins de la Casa Rull, seu de l’IMAC, acolliran un tast gratuït de vins de la DO Tarragona.

Aquesta setmana, aprofitant que comencen els tastos prèvis a la fira, els presidents i secretaris de les DO que hi participen han volgut ratificar el seu suport a la iniciativa durant la trobada que han mantingut amb el President de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, i el Director del certamen Carles Tubella.

Les previsions dels organitzadors és superar, en tots els àmbits, les xifres registrades l’any passat i que van deixar el llistó en 60 celleres expositors, 30.000 visitants i més de 5.000 packs de tast venuts.


Presentació del Reus Viu el Vi 2010 FOTO: CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa