La Denominació d’Origen (DO) Catalunya i els clubs DIR organitzen un tast de vins molt especial: el primer Winedating & Friends, una oportunitat per fer amics tastant alguns dels vins de la DO Catalunya, el pròxim dijous 1 de desembre de 2011, a les 19.30 hores, al restaurant Boo.

Els assistents al primer Winedating & Friends realitzaran un tast de cinc vins, en taules distribuïdes per grups d’edat i canviant de taula i de companys de tast en cadascun dels vins. El tast-maridatge és obert a socis i no socis dels Clubs DIR, les places són limitades (per ordre d’inscripció al web del DIR) i l’entrada té un cost de 15€.

El Winedating & Friends tindrà lloc al restaurant Boo (amb pàrquing gratuït pels assistents), que maridarà els vins de la DO Catalunya amb un pica-pica dissenyat especialment per a l’ocasió i que permetrà als assistents (40 nois i 40 noies) allargar la vetllada ben enmig de la platja barcelonina (Platja de la Nova Mar Bella).

El tast estarà dirigit per la sumiller Meritxell Falgueras (Sumiller de l’any per la Revista Esquire 2010, entre altres distincions), comptarà entre els assistents amb algunes cares populars per amenitzar la vetllada. En acabar la sessió de tast i el picapica, els assistents podran participar en concursos per guanyar lots de vi DO Catalunya i un sopar romàntic al Boo.


El tast estarà dirigit per la sumiller Meritxell Falgueras FOTO: DO CATALUNYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa