Coneix Subirats a través dels seus vins i caves i les seves vinyes

El proper diumenge 2 de desembre se celebrarà la 8a Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra 'Subirats Tasta'l'

Ambient del 7è Subirats Tasta’l. Foto: VADEVI.cat

La 8a Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra “Subirats Tasta’l” se celebrarà el diumenge 2 de desembre de 2012 d’11 a 15 hores a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats) i serà, com en edicions anteriors, un excel·lent aparador popular per donar a conèixer els vins i caves que s’elaboran a la localitat, a més a més d’embotits, garlandes, mel, hortalisses i tot tipus de productes agrícoles. També serà punt de trobada dels professionals del sector de l’elaboració i de la gastronomia local.

A banda de la possibilitat de comprar el cava per aquest Nadal, hi haurà d’altres activitats i accions paral.leles a les degustacions. Entre d’altres, es podrà gaudir de l’actuació del grup musical Tallaferro, participar en un taller infantil de xapes o assistir a l’exhibició que l’ADF local farà, mostrant les seves habilitats en el medi natural. L’atracció d’aquesta fira enograstronòmica rau en la seva autenticitat ja que tots els expositors ofereixen directament els seus productes sense intermediaris i amb la possibilitat de tastar-los adquirint els tiquets que l’organització ha previst: 4 degustacions amb una copa de regal per 6 Euros i sense la copa només 5 Euros, i 1 Euro si es vol comprar només la copa de cava o vi commemorativa. Així mateix també es podrà adquirir el set de plaques de cava promocionals “Subirats Capital de la Vinya” que edita el Patronat de Turisme de Subirats. La mostra “Subirats Tasta’l” l’organitza l’Ajuntament de Subirats amb la col.laboració del Patronat de Turisme de Subirats i el suport de la Diputació de Barcelona.

Serà doncs una bona oportunitat per gaudir del Penedès tot recorrent les Rutes Vitivinícoles de Subirats i finalitzar l’experiència tastant els millors productes del territori. Seguint l’esperit del Mercat del Préssec d’Ordal que es desenvolupa a l’estiu a la mateixa plaça de Subirats, hi haurà venda directa de productes del camp a càrrec dels propis pagesos, els quals acostumen a esgotar existències, fet que valora l’interès dels visitants pels productes de proximitat. Subirats és conegut com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu, del qual en poden gaudir els visitants mitjançant un dels recursos turístics més importants del municipi: les Rutes Vitivinícoles de Subirats, 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, caves i cellers.

Es pot consultar totes les empreses que que participen a la fira al web del Patronat de Turisme de Subirats .

Nou comentari