VadeVi
Conseller Mena: “Montsant és un exemple de projecció internacional”

El Conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, creu que la DO Montsant, en particular, i el sector vitivinícola, en general, “són un exemple a seguir ja que agrupen tres eixos que, avui per avui, són vitals en el món empresarial: projecció internacional, innovació i emprenedoria”, segons informa la DO Montsant.

Mena, que ha fet aquestes declaracions durant la visita d’avui a la Denominació d’Origen Montsant, ha volgut reconèixer també la tasca realitzada per la DO, que celebra enguany el seu 10è aniversari. El Conseller d’Empresa ha afirmat que “la creació de la DO va ser el resultat d’una decisió valenta” i que cal “felicitar a totes les persones que han fet possible que Montsant tingui avui la reputació que té i aquesta personalitat pròpia reconeguda internacionalment”.

L’estada del Conseller Mena a Montsant s’ha iniciat amb una reunió amb el president de la DO, Jaume Domènech, i membres del Conseller Regulador. Posteriorment s’han desplaçat a les instal·lacions de VITEC, on han realitzat una visita de la mà del director del parc, Sergi De Lamo. Finalment, han tancat l’estada amb un tast de vi a la Cooperativa Falset-Marçà.


El Conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena AMB ELS RESPONSABLES DE LA do montsant FOTO: DO MONTSANT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa