VadeVi
Consolidació malgrat la crisi. 100 cellers participen a Catavins Sabadell

La proposta de Catavins Sabadell està plenament consolidada, malgrat l’època de crisis que li ha tocat viure. Aquest és el missatge principal ofert per l’organització de Fira Sabadell en l’acte de presentació que dóna el punt de partida oficial al certamen, que obrirà les seves portes al públic del 12 al 14 de novembre.

La jornada, celebrada a l’auditori de les mateixes instal·lacions de l’organitzaciól, ha comptat amb la presència de Montserrat Capdevila, vicepresidenta; Josep Abellan, gerent; Maria Fustero, responsable de comunicació i promoció de l’Incavi; i Francesc Suriol, president del consorci Vinya-Celler-Masia, que celebrarà durant el transcurs d’aquest Catavins Sabadell la cerimònia de lliurament dels premis del Concurs de Vins de Collita Pròpia dels Països Catalans.

Tant Capdevila com Abellan han coincidit a afirmar que el certamen està plenament consolidat, que enguany ha generat més expectació que mai i que s’adapta i incorpora novetats al seu format, que satisfà tant a un públic massiu d’aficionats com als professionals del sector del vi. Josep Abellan ha assenyalat que les claus de Catavins Sabadell són un concepte enfocat al plaer (des del disseny dels estands fins a les activitats participatives, passant per les degustacions), sense oblidar-se del negoci (com la nova botiga Catavins on es podran trobar productes a preus especials) i atenent les necessitats dels professionals (activitats específiques, aula tasting room, workshop).

Les xifres de Catavins Sabadell 2010 expressen el sostingut creixement del certamen, en el desitjat camí d’una major professionalització. La creació d’un nou espai de negoci en la forma del workshop Catalonian cellars ha aconseguit que nous cellers es fixin en la fira com un escenari interessant per incrementar les vendes en el mercat exterior. La fira, oberta a l’assistència d’un públic massiu i workshop amb més de 30 importadors arribats de 15 països d’Europa, Amèrica i Àsia ha seduït a 116 cellers


Darrera edició de Catavins a la Fira de Sabadell FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa