VadeVi
Crea la teva pròpia ampolla d’Anna de Codorníu per Sant Jordi
  • CA

Codorníu presenta una proposta innovadora per celebrar aquest Sant Jordi. Anna de Codorníu, la marca insígnia de la firma de caves, proposa el seu projecte “Personalitza la teva Anna”, que de forma molt senzilla i intuïtiva des de la web www.personalizatuanna.com. permet dissenyar, posar una frase única i comprar una ampolla o ampolles per rebre-les a casa. Des de Codorníu ho descriuen com “una original manera d’acompanyar el llibre i la rosa amb aquesta icònica ampolla que s‘omple de pètals i amor i amb la qual sorprendràs a qui tu vulguis en aquest dia tan especial”. La comanda es pot fer des de qualsevol lloc d’Europa.

Amb aquesta acció, la marca de cava vol reforçar el seu vincle amb les tendències més actuals i amb el consumidor, “brindant-li la possibilitat de convertir Anna de Codorníu en un objecte d’expressió personal”.

Anna de Codorníu ofereix tres opcions de personalització temàtica, totes elles inspirades en moments molt primaverals: “Amor”, “Digues-li-ho amb flors”, i “Em trec el barret”, una sèrie que té previst ampliar-se gradualment.

Com personalitzar la teva Anna?

Tot el procediment es realitza de forma molt senzilla i intuïtiva des de la web www.personalizatuanna.com L’usuari tria el motiu per il·lustrar la seva ampolla, escriu el text que desitja plasmar en l’etiqueta i encarrega la comanda, que serà lliurada a domicili. El preu de l’ampolla personalitzada és d’11,99€.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa