Tast de vins i cultura, amb música, dansa, arts visuals, projeccions i literatura és el que s’oferirà els “Divendres Divins” que es farà a diversos municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Les set denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre -la DO Tarragona, la DO Penedès, la DO Conca de Barberà la DOQ Priorat, la DO Montsant, la DO Terra Alta, així com la DO Catalunya,-, juntament amb els Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona i els Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat i l’INCAVI, s’han unit de nou en la segona edició dels Divendres DiVins.

Una iniciativa que es portarà a terme enguany des del divendres 26 de juny fins el divendres 7 d’agost i que té com a objectiu posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i també un grup d’artistes de la plataforma Territoris Creatius.

La voluntat dels organitzadors és potenciar tres aspectes ben diversos d’aquestes comarques i convertir-los en un nou atractiu turístic i cultural: els espais patrimonials, els vins de les diferents denominacions d’origen i també els artistes del territori que oferiran una selecció de la seva feina, en molts casos creada de forma expressa per aquest cicle dels Divendres DiVins.

La selecció dels artistes participants es va fer a partir d’una convocatòria pública oberta als membres de la plataforma Territoris Creatius.

La segona edició del cicle Divendres Divins començarà el divendres 26 de juny amb la DOQ Priorat com a convidada al Museu de les Mines de Beullmunt del Priorat, que comptarà amb un espectacle de dansa i videocreació a càrrec de Marta Arjona i la ballarina reusenca Anna Borràs.

Totes les actuacions de Divendres DiVins tenen una entrada de 5 euros.

Nou comentari

Comparteix