VadeVi
Curs accelerat de tast, música i Jornada Professional

La Festa del Vi de Gandesa s’allarga fins dimarts vinent. El dissabte hi ha la Mostra de vins amb DO “Terra Alta”, un Curs accelerat de tast, la Degustació comentada dels vins guanyadors del concurs de vins amb DOTA ’10, la Mostra de vins amb DO “Terra Alta”, Concert de música, aperitiu, ball de nit i VII Festa jove del Vi a Elastica Dance Club.

Diumenge hi ha més mostra, més curs accelerat, missa ofrena amb vins novells, a la Mare de Déu de la Fontcalda, i dinar popular la clotxa.

Per dimarts s’ha programat la I Jornada professional, un “show – room” com a punt de trobada entre productors i professionals. Aquest any i com a novetat per acabar la XXIII Festa del Vi a Gandesa, els organitzadors proposen un esdeveniment que pugui unir més properament els productors de vins amb DO Terra Alta amb tots aquells professionals que estan cada dia davant dels consumidors parlant i fent pedagogia dels vins. Es tracta d’una trobada amb distribuïdors, comerciants, botiguers, sommeliers, restauradors, periodistes, blogaires, etc, que viuen amb passió tot el que envolta el mon del vi, des de les Terres del Ebre fins l’Empordà i des de les Terres de Ponent fins a Barcelona, amb els propis productors de vins acollits dins la DO Terra Alta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa