VadeVi
Curs d’elaborador de vins i licors a Vilafranca
  • CA

Foto: Adrià Costa

El Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina- de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa en marxa el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria 2014-15 amb les especialitats de Cuina, d’Elaboració de vins i licors, de Creació i Gestió de Microempreses, Auxiliar de magatzem i Socorrista en instal·lacions aquàtiques.

Aquesta oferta, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil consta d’un total de 2.890 hores distribuïdes en els sis Certificats de Professionalitat.

Els cursos de formació ocupacional de La Fassina estan adreçats a treballadors/es en situació d’atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i vulguin ampliar les seves competències laborals.

Curs Indústries alimentàries: Elaborador de vins i licors

El primer d’aquests cursos que està previst iniciar a finals de desembre serà el d’Elaborador de vins i licors per al qual ja està obert el període de preinscripció a la web del Servei d’Ocupació de Catalunya. El requisit mínim per a participar en aquesta formació és tenir acreditat el graduat d’ESO/EGB/FP1/BUP i té una duració de 620 hores.

Podeu consultar la fitxa informativa del curs en aquest enllaç.

Inscripcions i més informació

Les inscripcions als cursos de formació ocupacional s’han de realitzar a través de la web del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per a més informació sobre els programes formatius, dates i requisits d’accés, cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball a la planta baixa de l’Ateneu Municipal a la plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé a la web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa