Curs de cultura vitivinícola a Terra Alta

El Consell Regulador i la Biblioteca Municipal de Gandesa organitzen un curs d'introducció al món dels vins que va més enllà dels tastos. Es tractaran aspectes com la història, els maridatges i la degustació

Despertar la sensibilitat entorn del vi, conèixer les particularitats de cada DO, aprendre a degustar vins i dominar els aspectes bàsics de la cultura vitivinícola. Aquests són els objectius del Curs de Cultura Vitivinícola que organitza el Consell Regulador de la DO Terra Alta amb el suport de la Biblioteca Muncipal de Gandesa.

El curs s’adreça a tots els amants del vi, sense necessitat de tenir coneixements previs sobre el tema.

El curs té una durada de setze sessions d’una hora i se celebrarà els divendres a la tarda i els dissabtes al matí dels mesos d’abril, maig i juny. Les sessions, impartides per l’enòleg Jaume Martí Pedrola i l’enginyer tècnic Jordi Rius Gironès, començaran el proper divendres 24 d’abril. Les quatre primeres sessions seran introductories a la vitivinicultura i les DO i l’última farà referència a la conservació del vi i els maridatges. La resta se centraran en la degustació del vi.

El període per inscriure’s acaba la setmana que ve, el 16 d’abril. Per participar-hi cal presentar una butlleta d’inscripció a la biblioteca. El preu del curs és e 30 euros i hi ha un màxim de 30 places.


El curs combinarà sessions teòriques amb sessions pràctiques on es degustaran diferents vins FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari