Curs de màrqueting, vendes i esdeveniments per al sector del vi

Pancho Campo torna a Catalunya amb una activitat formativa adreçada als professionals del sector del vi, el 18 i 19 de març a Caves Gramona

Els curs de màrqueting vinícola ja s’ha dut a terme amb èxit a Madrid, Marbella i Alacant. Foto: The Wine Academy

The Wine Academy, l’empresa encapçalada per Pancho Campo, convoca el “Curs de màrqueting, vendes, promoció i organització d’esdeveniments per al sector del vi”. És un curs que ha estat dissenyat tenint en compte l’actual conjuntura econòmica, adreçat a cellers, consells reguladors, sommeliers, escriptors i professionals del vi en general, per millorar les seves vendes, i els esdeveniments, tastos i promocions que duguin a terme. L’activitat ja fet en diverses ocasions a Marbella, Madrid i Alacant, amb molt d’èxit.

El curs es farà els dies 18 i 19 de març a Caves Gramona i la previsió és que hi participin no més de 20 persones, atès que té un contingut molt pràctic.

The Wine Academy és la divisió de vi i gastronomia de Chrand Management. Ha organitzat alguns dels esdeveniments més importants i ambiciosos del sector vinícola, com: Winefuture Rioja 09, Winefuture Hong Kong 11, les edicions del 2006, 2008 i 2011 del Congrés Mundial de Canvi Climàtic i Vi, els Barcelona Wine Festival i Madrid Wine Festival, i Vinoble 2010.

També ha organitzat esdeveniments amb personalitats com Robert Parker, Jancis Robinson, Al Gore, Kofi Annan, James Suckling, Miguel Torres, Michel Rolland i altres personatges importants del sector.

The Wine Academy ha estat responsable de la promoció i el màrqueting nacional i internacional per als esmentats esdeveniments i per a nombroses organitzacions, cellers i consells reguladors. És, a més, fundadora del programa internacional de màrqueting i promoció internacional del vi espanyol conegut com “Spanish Wine Experience”.

El curs l’impartirà Pancho Campo, fundador de The Wine Academy. Va ser el primer espanyol en ser Master of Wine, tot i que el 2012 va renunciar al títol després d’una polèmica gestió de la visita de Jay Miller, l’enviat de Robert Parker (The Wine Advocate) per puntuar els vins de l’Estat espanyol, en que es va posar en dubte la correcció del fet que s’organitzessin actes remunerats paral·les als tastos per a la influent publicació nord-americana.

Campo ha cursat el programa de “Màrqueting per al sector vinícola” de la Universitat de Califòrnia-Davis i la Organització Internacional del Vi (OIV). Ha estat l’organitzador dels tastos de Robert Parker a Rioja i Hong Kong, esdeveniments com la Copa Davis, la Copa del Món de Trial i concerts amb Sting, Pink Floyd, Enrique Iglesias i Tom Jones entre d’altres.

Contingut i temari del curs

Els temes que es tractaran seran:

-Anàlisi del mercat del vi

-Conceptes bàsics de màrqueting

-Màrqueting en el sector del vi

-Organització d’esdeveniments

-Neuromarketing

-Gestió de patrocinadors

-Vendes i promoció a Horeca

-Turisme del vi

-Treballs Pràctics

L’objectiu de l’activitat formativa és:

-Conèixer conceptes bàsics de màrqueting i promoció.

-Aplicar tècniques de promoció i màrqueting al sector del vi.

-Planificar, organitzar i muntar esdeveniments que siguin efectius.

-Entendre el que és el neuromarketing i la seva aplicació al sector.

-Aprendre a planificar tastos de vi i esdeveniments similars.

-Conèixer el turisme del vi efectiu i el seu ús com a eina de màrqueting.

-Aprendre a dissenyar campanyes de màrqueting i promoció que donin com resultat unes millors vendes.

-Conèixer tècniques per millorar la negociació i les vendes.

-Millorar la rotació del vi i les vendes al sector Horeca.

Fitxa del curs:

Dates: 18 i 19 de Març 2013

Seu: Caves Gramona a sant sadurní d’Anoia

Organitza: The Wine Academy

Preu: 290 € per persona + IVA. (Consultar preus per a grups d’empresa).

El pagament íntegre de la matrícula ha de fer-se en confirmar la inscripció al curs. No es reserven places sense previ pagament.

El paquet inclou:

Curs de 2 dies de durada – Aprox. 15 hores lectives

Material audiovisual i educatiu

Classes teòriques i casos pràctics

Diploma d’Assistència

Coffee-breaks i menjars no inclosos.

Contacte i Inscripcions

Chrand Management

T. 952 83 08 06

M. 608 26 81 14

F. 91 101 84 29

E-mail: info@chrand.es

secretaria@chrand.es

www.thewineacademy.com

Nou comentari