La IV Cursa Solidària País del Cava, que es celebra aquest diumenge 17 d’octubre, ja compta amb 1.500 persones inscrites, xifra que fa que es converteixi en la cursa més multitudinària de l’Alt Penedès. La Confraria del Cava i Octagon Esedos, els organitzadors, amb el patrocini de Caixa Penedès, celebren l’èxit de la iniciativa. S’ha arribat al nombre d’inscrits proposats i s’aconsegueix així una recaptació de més de 9.000 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3, dirigida aquest any a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides de forma sobtada, majoritàriament a causa d’accidents de trànsit. L’any passat, l’aportació de la III Cursa Solidària País del Cava va ser la segona donació més important de la Marató de TV3 i aquest any podria arribar a ser la primera. Des de la seva primera edició, ha aconseguit triplicar el nombre de participants.

Els pregoners de la XXIX Setmana del Cava, la companyia Tricicle, col·laboren amb la IV Cursa Solidària País del Cava amb un divertit espot que es pot veure a través de youtube així com també en televisions locals.

El tret de sortida serà a les 11.00 h a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès, davant de la seu de Caixa Penedès, on es lliuraran els dorsals i els xips als participants a partir de les 9.00h. El recorregut serà de 13 km per les carre­teres C-15 i C-243, que romandran tallades al trànsit durant les tres hores que durarà la cursa. Cada quilòmetre estarà degudament senyalitzat i hi hauran avituallaments al pas per La Granada (al Km. 4) i al Restaurant Sol i Vi (al km. 9).

Per facilitar la participació, hi haurà un servei d’autobús llançadora de Sant Sadurní a Vilafranca del Penedès i viceversa que començarà a les 9:00h a Sant Sadurní i l’últim sortirà també des de Sant Sadurní a les 14:30h. El punt de recollida dels participants serà al CAP de Sant Sadurní (C/ Gelida s/n). Els corredors podran utilitzar les dutxes i vestidors del Pavelló Municipal de Sant Sadurní.

L’arribada serà a la Rambla de la Generalitat de Sant Sadurní d’Anoia, on tots els participants hauran de retornar el xip que se’ls haurà lliurat a la sortida i també hi haurà servei de massatgistes i fisioteràpia. A les 12.30 és previst que es faci la festa de final de cursa amb el lliurament de trofeus. Com és habitual, els primers classificats absoluts de la categoria femenina i masculina seran premiats amb el seu pes equivalent en ampolles de cava, a més del corresponent trofeu. A continuació, hi haurà una actuació musical i es sortejaran dos xecs regal per un dia a Can Bonastre Wine Resort i un dinar al restaurant Tribia del mateix complex de Can Bonastre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa